Vierastalo

Aholan vierastalo

Tilava Vierastalo isollekin porukalle. Se sopii hyvin ryhmien majoitukseen sekä kokoontumiseen, niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Aholan Vierastalo toimii myös juhlapaikkana.

Runsaasti tilaa ja varustelua, kesällä jäähdytys

Vierastalo soveltuu hyvin suurien ryhmien majoitukseen. Sen kahdessa eri kerroksessa on yhteensä neljä makuuhuonetta. Molemmissa kerroksissa on oma WC, pesutila ja lisäksi yläkerrassa pieni sauna. Yhteensä vuodepaikkoja on yli 10 kpl.

Tupaan mahtuu 30 henkilöä pöydän ääreen syömään tai kuulemaan esityksiä. Kokouspaikkaa tukevat valokuidulla toteutettu nettiyhteys ja seinä-TV. Nettiyhteys toimii myös langattomasti. Yläkerrassa on oma TV, jolla pääset myös nettiin.

Keittiö on kattavasti varustettu omatoimiseen ruoanlaittoon. Varustukseen kuuluu liesi, uuni, astianpesukoneet, jääkaapit, pakastekaappi, kahvinkeittimet, mikroaaltouuni ja leivinuuni, sekä runsas astiavalikoima. Vierastalossa on myös pyykinpesukone.

Talon lämmitys tuotetaan luontoystävällisellä maalämmöllä omasta pellosta. Lämpöistä tunnelmaa luovat takka ja leivinuuni. Kesällä tiloja jäähdyttää ilmalämpöpumppu.

Pihapiirissä tekemistä

Pihapiirissä on erillinen saunamökki, jonka sauna on vierailijoiden käytössä. Polttopuita on saatavilla. Saunamökissä on myös keittiö, sekä nukkumaparvi. Lisäksi pihasta löytyy huvimaja illan viettoon. Huvimajassa on grillausmahdollisuus. Vierastalossa on lapsille ja miksei aikuisillekin pihapelejä. Vierastalon ympäristö on turvallinen paikka lapsiperheille.

Majoitusta huonemajoituksesta koko tilan vuokraan

Hinnat alkaen 38 euroa / vrk / henk. Sisältäen liinavaatteet.

Kysy viikonlopun ja pidempiaikaisen majoituksen hintoja.

Kesäkauden 2023 varaukset:

Kysy p. 0405866128 / Kirsi

Syksy